דלג על בר עליון

--------------------------------

דבר ראש המועצה

תושבים יקרים,

הישוב נמצא בימים אלה בתקופת פתוח ובניה של מוסדות חינוך:

מעונות, גני ילדים, אגף חדש בחט"ב ובקרוב חטיבה צעירה בגבעת טל ואגף חדש ביסודי "צופה שרון".

אנו מקיימים מערך שירותים מגוון לרווחתכם, לנוחותכם ולמען שיפור איכות החיים. בנוסף, מערכת החינוך, בתי הספר והגנים, המרכז הקהילתי על כל היקף פעילותו , גופי ההתנדבות וכל הגורמים המובילים בקהילה, ימצאו באתר מקום הולם לעדכן, ליידע ולקבל משובים מכם, ציבור התושבים, אנו מעוניינים להגיע לכל בית אב, לתת מענה לאוכלוסייה המשתמשת באינטרנט ולשמור על קשר.

אלפי מנשה – פניה לעבר העתיד, היישוב צומח וגדל, מתאכלס ומשנה את פניו.

אנו שואפים להמשיך ולהתקדם, לשמש דוגמה ומופת בכל תחומי החיים, להצטיין ולגדל כאן דור חדש ואיכותי, של צעירים בעלי ערכים, אזרחים אכפתיים וטובים למדינה ותושבים מעורבים ותורמים לקהילה המקומית ולחברה הישראלית.

בהזדמנות זו אני מודה לתושבים על האמון שנתנו בי פעמיים ב- 2012 ובבחירות האחרונות, מבטיח להיות ראש המועצה של כולם, לשרת הציבור באהבה  ולהצדיק את האמון.

אלפי מנשה – כאן ולעולם!

שלמה קטן